Zpět

Rozpis koníci a hipošky 5.3.-13.3.2016

Přidáno: 29. 2. 2016 11:07

29 Únor 2016

Po dobu mojí dovolený děkuji za zvládnutí koníků, kroužků a hipošek. Na hipo neberte Matýska a s kroužkem nejezděte ven. Zkuste ohlídat bobečky na hipostezce a počítejte s tím, že Jani krmí, tak nepřipravovat žádnou baštu. Seno do domečku dávejte podle potřeby a včas a pokud by byla třeba dovézt sláma, tak auto většinou může jenom v sobotu, tak vždycky počítat s tím, že musíme do další soboty vydržet! Seník bude prázdný, tak by bylo vhodný dovézt asi příští víkend, kdy dojdou stávající zásoby.
datum Dopo + hipo Odpo + hipo kroužek
5.3. So Péťa Jani
6.3. Ne Maky Jani
7.3. Po Blecha/Petra Petra, Jani, Maky Petra, Jani, Maky, Ráďa
8.3. Út Ráďa, Anežka, Lenka, (Maky), a Veryse včas dát vědět zda je třeba Ráďa, Anežka, Petra, Lenka, Maky, Vendy, Verysa Zavírá Jani
9.3. St Ráďa, Maky Jani Jani
10.3. Čt Anežka, Ráďa, Jani, Maky Ráďa, Jani, Martina, Vendy, Verysa Ráďa
11.3. Pá Blecha, Petra Maky, Petra, Lenka do 16.00, Šméry
12.-13. Šméry a Petra Hradišťko A a S jsou pryč
12.3. So Ráďa Jani
13.3. Ne Maky Maky, Petra MORANA
  Pokud bude Štěpánka moct, určitě dám včas vědět, Míša nemůže. Opatrujte se, veškeré dotazy prosím na Ráďu . Pokud bude jakákoli potíž, volejte, ráda pomůžu, pokud budu moct.

Aktuality

Seminář přirozené komunikace s koněm

7. 10. 2024 14:09

První listopadový víkend přivítáme opět skvělého horsemana Michala Bednáře z Haraldos Stunt Brothers, který nás již poněkolikáté provede kurzem přirozené komunikace s koněm jak ze země, tak ze hřbetu. Zúčastní se naši oddíloví koně, ale stále máme volná místa i pro vás – koňáky s vlastním koněm a pro diváky. Po celou dobu bude k dispozici lahodné občerstvení. Přihlásit se můžete na oba dny, nebo si vybrat jen jeden z termínů: 2. nebo 3. listopadu.

Čtěte více

Vzhůru do nového školního roku!

23. 9. 2024 11:56

Babí léto ještě jemně poletuje vzduchem, proplétá se mezi vlasy a dotýká se hřív našich koní. Naši čtyřnozí přátelé se vrátili odpočatí a s plnými bříšky z letních pastvin, kde si užili slunečné dny plné klidu a pohody. S létem se sice pomalu loučíme, ale plni energie na nová dobrodružství.

Čtěte více
Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti