Zpět

Zápis na školní rok 2024/2025!

Přidáno: 25. 8. 2024 21:35

25 Srpen 2024

Prosíme o pozornost naše stávající členy i nové zájemce. Zahajujeme zápis na nový školní rok.

Zápis na školní rok 2024/2025!

Přihlášky jsou ke stažení zde na webu na stránce "JEZDECKÝ KLUB".

Přihlášky je možné posílat e-mailem (jkpocin.info@seznam.cz) nebo na tel. 605285426 - Hanka Špindlerová

Níže jsou stručně shrnuté informace o fungování klubu v příštím roce.

Jezdecký klub nabízí dvě varianty docházky:

1. Jezdecký kroužek – je jezdecká aktivita, která nabízí poznání a rozšiřování veškerých jezdeckých dovedností. Není úzce zaměřena a nejedná se o sportovní a výkonnostní činnost, což nevylučuje účast na závodech, ale není to naší prioritou. Je určen primárně dětem, které již klub navštěvovaly a jsou v rámci kroužku samostatné. Jednoznačně přednostní právo mají členové z loňského roku a dne. Doplnění novými členy pouze pokud bude volná kapacita. (Pondělí, středa,pátek)

2. Jezdecký kroužek – aktivity s koňmi je určen novým členům – začátečníkům a mírně pokročilým, zájemcům o jezdecký sport a o komplexní vzdělávání v této oblasti. Zahrnuje teoretickou i praktickou přípravu . Děti se v průběhu roku seznámí s různými aktivitami s využitím koní. Kroužek bude zahrnovat jak péči o koně, práci ze země tak i práci ze hřbetu. Kroužek je určený dětem milujícím koně a těm, kteří s nimi chtějí trávit co nejvíce času a naučit se co nejlépe porozumět jejich řeči. Není vhodný pro děti zaměřené na výkonnostní a soutěžní sport. Kroužky po 8 dětech. (Úterý, čtvrtek a event. Pátek)

Prosím rodiče, aby dobře zvážili, jaké jsou priority jejich dětí

Zaškrtněte na přihlášce vybranou možnost a den.

Kroužek začíná 16.9.2024 a končí 15.6.2025

Jakékoli dotazy na tel. 605285426 - Hanka Špindlerová

 

Děkujeme a těšíme se na všechny staré i nové členy!

 

Aktuality

Den otevřených dveří v JK Počin

14. 6. 2024 15:17

V sobotu 25. května 2024 se v našem jezdeckém klubu konal den otevřených dveří, který přilákal mnoho návštěvníků z řad členů klubu, jejich rodin a přátel. Akce začala ve 13:00 hodin a počasí nám nakonec přálo – deštníky, které byly původně doporučeny, nebyly vůbec potřeba.

Čtěte více
Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti